Maatwerk

Een groot gedeelte van onze dienst bestaat uit het creëren van maatwerk. Wanneer het op interieurbouw aankomt, gaat het om meubels waar u dag in, dag uit gebruik van maakt en in ieders zichtveld staan. Meubels maken een groot deel uit van uw leefomgeving. Wij zijn er daarom maar al te goed van op de hoogte dat er best wat tijd en moeite in interieurbouw mag worden gestopt. Alleen dan bent u gegarandeerd van kwaliteit aan de ene kant en tevredenheid op de lange termijn aan de andere kant. Dit is het ideale scenario waar we altijd weer naar blijven streven.

Maatwerk zit hem dus in de specifieke details die bij het creëren van uw ultieme droommeubel komen kijken. Een doorsnee meubel kopen, is vaak weinig creatief. Veel interieur lijkt op elkaar. Voor de echte originaliteit laat u uw meubels op maat maken. Wij staan er volledig voor open om een meubel op maat samen te stellen. Heeft u specifieke wensen over een bepaalde vorm? Ziet u graag dat er meerdere constructies op een originele wijze aan elkaar worden vastgemaakt? Dan is dit bij WoodWorkz allemaal mogelijk. Maatwerk moet ook echt op maat zijn. Het moet aansluiten bij uw voorkeuren. Zo zijn wij in staat om u direct bij te staan en u in de behoefte van maatwerk te voorzien.

Bent u dus op zoek naar maatwerk van diverse meubels? Heeft u daarbij wel een idee van hoe de interieurbouw eruit moet komen te zien, maar kan een beetje extra richting ook geen kwaad? Dan bent u altijd vrij om met ons in gesprek te gaan over de mogelijkheden. Neem even contact op en dan overleggen we samen waar u precies naar op zoek bent en hoe wij u daarbij kunnen helpen. Zo zijn wij in staat om u direct bij te staan en u in de behoefte van maatwerk te voorzien.

Ontwerp en design

Bij Woodworkz leveren we een totaalplaatje voor u. Dat wil zeggen dat we de meubels niet alleen leveren, maar ook ontwerpen en designen. Het begint allemaal bij het vormen van een idee over het meubilair. Wat ziet u ongeveer voor u? Heeft u al enkele voorbeelden tot uw beschikking? Zijn uw voorkeuren gebaseerd op bepaald meubilair dat al bestaat? Of wilt u graag iets nieuws en unieks? Het is natuurlijk goed mogelijk dat u al een ontwerp en een bijbehorend design in gedachten heeft. Vaak ontstaat inspiratie door iets ergens anders te zien. Door met u in overleg te gaan en te kijken naar wat uw wensen precies zijn, kunnen wij aan het ontwerp beginnen.

Wij leveren u enkele schetsen, zodat u rustig kunt bekijken of één of meer van de schetsen aan uw wensen voldoen. Zo worden er aan de hand van enkele ideeën al snel voorbeelden aan u gepresenteerd. Dit maakt het een stuk makkelijker om in te denken of de interieurbouw past in uw woon- of werkplaatje. Hoe zou de schets er in werkelijkheid uitzien op de betreffende locatie? Een ontwerp en design van één of meerdere meubels wordt door ons snel en vakkundig omgezet in een eindproduct.

Heeft u momenteel enkele ideeën voor een ontwerp en design van meubilair? En bent u benieuwd wat onze kijk is op het ontwerp- en designproces en of we u verder kunnen helpen? Laat het ons dan even weten door contact op te nemen. We gaan graag met u in overleg over de mogelijkheden en om te bekijken hoe we voor u van waarde kunnen zijn. Voor u het weet, heeft u eindelijk het droommeubilair dat u zoekt.

Plaatsing

De diensten van Woodworkz bestaan niet alleen uit het creëren van ontwerpen, designs en meubilair op maat. We gaan nog een stap verder en verzorgen ook volledig de plaatsing van de interieurbouw. Dit houdt dus in dat wij van begin tot eind het proces op ons nemen. Door met u in overleg uw droommeubilair samen te stellen, zijn wij in staat om het proces van de productie tot aan de plaatsing in huis vlot te laten verlopen. Nadat we zorgvuldig uw droommeubilair in elkaar hebben gezet, komen we het vakkundig bij u thuis plaatsen.

Voor de plaatsing maken we gebruik van echte vakmensen. Deze mensen hebben een jarenlange ervaring opgebouwd in het plaatsen van verschillende soorten meubels. Het zou natuurlijk zonde zijn als er onnodige beschadigingen of gevaarlijke situaties optreden. Om beide punten te voorkomen, komen ervaren vakmensen het meubilair bij u op de juiste plek plaatsen. Aan de ene kant is dit veiliger, maar aan de andere kant neemt het voor u ook een hoop sjouw- en bouwwerk uit handen. In tegenstelling tot de aankoop van doe-het-zelfbouwpakketten, wordt u meubilair door Woodworkz kant en klaar thuis afgeleverd.

Bovendien is deze benadering ook een stuk persoonlijker. Dit vinden wij belangrijk, aangezien wij graag persoonlijke zorg voor onze producten en klanten tot uiting brengen. Wij denken dat we voor de hoogste klanttevredenheid zorgen, door deze aanpak te gebruiken. Van het ontwerp in het begin tot aan de plaatsing op het eind stellen wij ons transparant op. Voor vragen of suggesties kunt u altijd bij ons terecht. Wij gaan graag het gesprek aan om zo goed mogelijk in uw wensen te voorzien. Uiteindelijk is het de bedoeling dat u nog jaren met plezier gebruikmaakt van het meubilair. Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat dit 100% mogelijk is aan de hand van onze huidige werkwijze.